Scurte si stupide

  •  Anual repet acelasi text - "anul asta invat sa schiez, imi cumpar echipament si pe partieeeee...". Anul asta, mai exact ieri m-am dus sa-mi cumpar pantaloni, s-au terminat, n-am gasit. E clar semn de sus sa renunt la sporturi extreme de dragul picioruselor mele. :)))) Cei dragi spun ca-s slaba si ca renunt usor. Asa e, am 50 kg si nu am timp de pierdut prin magazine.
  • Din Strand si pana la Kaufland e o distanta destul de mare, aflu ca a mea vecina (nu dau nume ca nu-i relevant, sis' s-a prins deja) zilnic sau din 2 in 2 zile bate acest drum sa-si cumpere paine de la hypermarket - e mai ieftina. Eu mai bine fac foamea sau dau faliment. Mi se pare stupid, si ni se mai pare ciudat de ce-i full Tursibu' de pensionari la ora de varf - merg dupa paine.
  • "Mi-am luat Iphone5, vechiul telefon il reciclez, is bazat si asta trebuie sa stie tot orasu'." (Ma intreba mamuca ca ce-i ala iphone 5 si de ce atata harmalaie pe tema asta, acum ma intreb oare are cont pe twitter, inainte mea?!?). Stiu ca deja din 2 nov. de la marea lansare s-au scris romane pe tema asta, dar azi am ajuns si eu la taste. SA-L STAPANITI SANATOSI!!!
  • Atat ca azi n-am apucat sa vorbesc cu mama...cea care ma tine la curent cu mondenitatiile din cartier.

Comments