Review - Gillette Venus Breeze sau cum să ieși în lume cu picioare frumos epilate

Descoperă zeița din tine!!!

BUZZstore în colaborare cu Gillete Venus România mi-au oferit posibilitatea să testez noile produse Gillette Venus Breeze, asta pentru că tot a venit vara și vrem să ieșim la plajă sau la plimbare cu fustița/rochița din dotare.

Așa cum am tot făcut-o reamintesc, că nu sunt plătită să promovez aceste produce ci doar să testez și să-mi spun părerea, așa că ce zic eu aici e doar din punctul meu de vedere, strict. No money for this...

Acestea fiind spuse, să începem cu începutul, coletul a sosit din nou la birou și provocarea era să încerc pe propria piele dacă am sau nu picioare de zeiță, fine ca mătasea... după ce folosesc Gillette Venus Breeze.




Pot spune că epilatul face parte din rutina mea, nu cred că sunt singura care practică "sportul" acesta. Prefer epilatul cu ceară, pentru că ține mai mult, nu cresc fire sub piele, nu risc să mă tai cu lama (sunt expertă la asta), firul de păr după epilări repetate se subțiază... hmmm, e mai comod pentru că mergi la salon și cosmeticiana face toată treaba...

dar... sunt și zile când nu ai programare la epilat și e musai să ieși în lume cu pielea la vedere, nooo atunci intervine lama...

Aceste aparate de ras sunt concepute special pentru a se potrivi oricărui stil de viață, indiferent dacă  ești în căutarea unui moment de răsfăț sau a unui epilat "pe fugă", rapid și ușor.

Cu ce vine nou? 
Venus Breeze este un aparat de ras feminin cu 3 lame care cuprind fiecare unduire a corpului și ating fiecare fir de păr. Rezultatul este o epilare aproape de piele și catifelată dintr-o singură mișcare:
  • mai puține iritații și tăieturi versus aparatele de ras de unică folosință;
  • are 3 lame plus o bandă hidratantă care ajută la obținerea unui ras confortabil, cu mai puține iritații și tăieturi;
  • îndepărtează efectiv fiecare fir de păr;
  • un epilat de lungă durată, un motiv de stres în minus;
  • are un mâner Soft Grip pentru un control aderent.
Asigurați-vă că hidratati părul cu apă caldă timp de 3 minute. Epilatul poate fi foarte ușor și rapid!

Ce nu mi-a plăcut: gelul pentru hidratare se întinde și nu e foarte plăcut estetic, el își face treaba dar are un aspect neplăcut astfel arunc fiecare capăt după fiecare utilizare... nu degeaba e de unică folosință, nu?





În rest, îmi plac rezultatele... și îmi place că nu mai exista pericolul de tăiere... am zis că sunt expertă!!!

Enjoy the summer!!!



#buzzvenusbreeze #venusbreeze #buzzstore

Comments

  1. si eu l-am incercat! Un aparat foarte util atat pentru acasa cat si pentru calatorii! Epilare usoara si rapida, Pielea ramane fina si catifelata! Recomand!

    ReplyDelete

Post a Comment