Skip to main content

Trenuletul vietii

Va spuneam zilele trecute de CibinFest, a inceput si m-a cam deranjat. Pentru ca eu dorm cu geamul deschis (inca) si vineri m-au facut sa-l inchid, pe motiv ca ma delectam cu primele 2 episoade din Grey's Anatomy si pe fundal ma bazaia DJ Project.

Curioasa doin fire, am decis ieri sa dam si noi o fuga pana acolo si normal ca ne-am indulcit cu rahat turcesc (romanesc nu ne place), cu jeleuri (in forma de inimioare) si ciocolata de casa (ca dehh suntem prea mari pentru vata pe bat), am ascultat putin pe baietii de la Bere Gratis (cu care ne-am dat intalnire in NY) si ca sa retraim copilaria ne-am dat pe dracia de mai jos.Moi si Oana am fost curajoasele, ce sa zic, dracia asta nu e chiar pentru slabanoage, ca noi mai mult eram prin aer decat pe bancheta, acum am inteles si noi de ce la Prater Park Wien pe Bila Vietii e musai sa ai peste 50 kg altfel paaa bila, noi inca n-avem asa ca ne dam pe chestii mai light dar destul de misto.

Io dupa trenulet eram cam ciufulita dar pana la sfarsitul festivalului ma mai dau o data, mi-a placut cum m-a invartit, mi-a placut cand trenuletul s-a oprit si noi eram cu capul in jos, ati avzut Final Destination??? Pentru cateva secunde m-am gandit si eu ce se-ntampla daca ceva se strica. Cool...
Senzatia e super tare si nu stiu daca mai am rabdare pana ajung in Viena la Prater.

Musai sa incercati, fara frica, e bestial. Cei mai bine 10 lei cheltuiti. :))))

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…