Skip to main content

I really love my job. NOT

Azi este una din zilele alea cand toti desteptii isi dau cu parerea. Nimin rau in asta, atata timp cat mi se argumenteaza si ma conving ca da au dreptate fie si o mare priedere de timp pe care momentan nu mi-o permit. Dar cand iti dai cu parerea doar ca sa te aflii in treaba sau ca ai visat urat aseara sau pur si simplu ca eu is tare in parcare si eu mai am exact 7 zile calendaristice pana la predare e posibil sa mi se rupa de parerea ta.

Exact cum ma asteptam, azi la sedinta vietii, schimbare de solutie, sefu' responsabil cu imbarligatu' plecat pe meleaguri straine. Ghici cine a ramas sa zambeasca frumos?

Moi. :))
Si am zambit, m-am enervat, m-am calmat, resemnat, etc. Maine alta sedinta alta schimbare. Pana maine nu mai misc un pai, sigur vor mai schimba pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale.

Ce-am invatat azi: ca pana nu primesc ceva concret/semnat/stampilat nu misc nimic, ca vrajeala si lucrul pe ochi frumosi nu se accepta, ca am un zambet tare ironic, ca un contract semnat azi iti poate schimba in bine/rau o zi, ca orice este posibil (stiu si nu inteleg de ce ma mai mir), ca ce nu am facut in 3 luni poti face in 3 ore, etc.
Ce mi-a pus capac azi: ca nu lucrez la firma lu' tata dar ma implic trup si suflet si comentarii tot se aud...no de maine schimb placa, devin nu aia rea ci SCORPIA. 
Azi am auzit de o mie de ori expresia "sa-i frec". Mda prin frecare se pot obtine multe, dar degeaba.:))
Dupa cum spuneam de maine schimb placa, pentru ca peste 11 zile vreau sa am 3 motive sa beau si sa ma distrez. Si pentru ca pot.


Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…