Oldies but goldies

Tare dor mi-a fost de OldiesPub - centru. Atat de tare incat sambata l-am vizitat, dupa o pauza de cateva luni (nu multe dar destule) si mi-am dat seama ca mi-a lipsit. Ba mai mult am repetat figura si am mers si miercuri la Karaoke si mi-a placut, am ras miercuri cat pentru tot anu', clar am sa mai merg.
Modificari prea multe n-am zarit, ce-i drept am fost sa ma distrez, sa dansez, sa fredonez (lalait mai corect) si eu dupa baietii/fata din OldizBand, am observat totusi mici modificari si permutari pe la mese, in rest aceiasi oameni/obiceiuri si recunosc ca nu m-am holbat pe pereti dar totusi hoti nu cred ca sunt sa fure un poster, doua.
Astept sa vad daca colectia de sticle de bere care e deasupra usii de la toaleta va cadea sau nu in capul cuiva, sper ca nu al meu. Mnoo ce sa mai zic/scriu, ne vedem deseara la Oldies. yeeeeee.

Episodul 5. 

Ai nu am chef de nimic, ca dehhh proiectele vietii ma tin ocupata si departe de tastatura/net/etc. asa ca pentru azi nu am pregatit nimic, sau ba da, din playlist-ul de vineri seara am o melodie preferata (preferata preferatelor). Chiar mi-a fost dor.

Zucchero - Baila Morena


Comments

Post a Comment