The best coffee in the world

... este cea a sefului. 

Povestea incepea acum cateva luni bune, cand am gustat o cafea care mi-a pus capac. The best dupa parerea mea, dar recunosc ca am mai baut una la fel de buna care mi-a pus capac in Spania. Nu retin posibil sa fie aceasi marca.
Dupa lungi lupte seculare am ajuns sa beau din faimoasa cafea pe care o tot lauda in stanga si-n dreapta. Si asta pentru ca eu nu cred pana nu vad gust in acest caz, am mers si n-am regretat. Cafelutza lui chiar mi-a placut si ca tot omu' nesatul nu m-am rezumat la una, am fost norocoasa care a primit cateva si nu mi-a cerut bani pe capsule. Bun baiat bun.

Dar s-a terminat cu dorul dupa cafelutza asta buna buna, pentru ca al meu sef si-a cumparat aparatul si cutia cu capsule de la Nespresso. Yupiiiii.

Acum daca ma pun bine cu el, primesc si eu una pe zi, iar daca imi cumpar capsule pot sa beau si 10 pe zi (numai sa fac fata). Asa ca acum ma documentez de unde sa-mi comand capsule, ajutor ceva???

Comments

  1. da...la MAI coffee lounge. Ei au si distribuie daca nu ma insel. Insa au varianta comerciala din cate am auzit si eu despre Nespresso...adica n-ar fi aia originala. Oricum, poti incerca!

    ReplyDelete
  2. Da stiu, de-acolo le cumpara si sefu, m-a anuntat deja ca e 2 lei capsula.

    ReplyDelete

Post a Comment