Vocea Romaniei

Nu stiu cum fac astia de la ProTV dar le merge bine. Si cand zic asta ma refer la ce succes au ei cu emisiunea Vocea Romaniei comparativ cu Antena 1 cu al ei X Factor care dupa mine e un mare bullshit.

Dar le mai dau o sansa acum ca urmeaza partea 2, sa vedem ce artist scoate Morar pe piata. 

Dar azi vreau sa-i laud pe cei de la Pro cu a lor emisiune cu tot. Am impresia ca asta e cea mai reusita emisiune/concurs de scos talente pe banda rulanta. Nu ma pot lauda ca nu am pierdut nicio emisiune ca am mai ratat cateva. Totusi pot sa ma laud ca daca am timp duminica lenevesc tot pe ProTV la reluare.

De-abia astept continuarea emisiunii si sunt curioasa ce echipa va fi the best. Personal as vota cu Moga ca dehh Micutul Mozart (parca asa i se zice) scoate artist dupa artist, dar nici Lore nu e mai prejos ea si Smiley au pile la Pro, iar nenea Brenciu, oooo Horica, el e un dulce...pacat ca nu ma chinuie talentul decat la scris :)))))).
Si nici la scris.

Mai nou astept ziua de marti cum asteapta pruncul...hai ca o dau in diverse si n-are rost, mai bine continuu cu Vocea Romaniei. Enjoy it!

P.S. #vocearomaniei - super cool natiune!!!

P.S.S. Mega like pentru emisiunea de azi.

Comments

  1. Horica e un dulce doar pe sticla!!! Live, da pe din afara de impresii artistice. M-a dezamagit! Insa!!!! Insa arata mult mai bine in realitate cu barba de doua zile :))) ...adica foarte bine....ok m-am rosit :P

    ReplyDelete
  2. Live l-am vazut si eu la un concert si m-am indragostit, live live cum poate l-ai vazut tu (la hotel) daca la asta te referi nu am avut ocazia si nu te contrazic dar e adorabil. Upss si eu sunt rumena in obrajori. :D

    ReplyDelete

Post a Comment