Skip to main content

De ce ignoram si nu luam masuri?!?

Azi a fost o zi frumoasa cel putin asa mi s-a parut mie desi cand am scos eu nasucul din birou era trecut de ora 17.00 si soarele dintos dadea semne ca se retrage.

A fost o zi frumoasa si se pare ca primavara se lupta sa intre in drepturi, ce bineeeeeee. Si cum se putea oare ca o zi asa frumoasa care inca de dimineata dadea semne ca va fi (adica de duminica) sa fie intunecata. Va zic eu imediat sau va arat:


Poza este facut in Cartierul Strand, langa Stadionul Vointa. Veti zice probabil "DA, SI CE???"

Eu una nu as putea accepta ca aceasta sa fie prima mea imagine cand ma trezesc si deschid geamul, nu vreau sa vad zi de zi asa ceva, refuz sa cred ca ceva nu se poate face si nu inteleg de ce s-a ajuns aici. Bine stiu de ce ca nu sunt asa de naiva, dar totusi, cand vom da si noi exemplu pozitiv. Cand?

Am postat poza pe FATA-CARTE cu mesajul "Traim in Romania, dar de ce asa?". Nu foarte multi s-au inghesuit cu comentarii, ca dehh e mai usor sa ignoram cum o fac probabil si locatarii blocului de vis-a-vis. 
Nu inteleg de ce s-au mai investit bani pentru a se face acel tarc, "sa mascam" ghenele de gunoi ca sa permitem "acelor amarati" sa-si sorteze gunoiul dar sa-si puna la vedere sacii cu gunoaie. INADMISIBIL!!!

Sper ca cineva intr-o buna zi va lua masuri. Eu rar duc gunoiul (recunosc mama sau tata faceau asta), dar de putinele ori cand mergeam si eu era la fel, indiferent de zi, vara sau iarna este asa. Acum de cand sunt pe cont propriu nu am de ales si am imaginea asta si nu-mi place. Eu, repet, n-as putea si nu as accepta sa am imaginea asta zi de zi. 

Chiar nu se poate face nimic? Nu cred ca nu.

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…