Din bucataria mea

Pana se intoarce mama clar se va transforma!!!

Azi, eu si cumnata mea ne-am propus sa ne facem putin de cap, asa ca ne-am facut ceva de papica - cartofi prajiti cu mici (ea a venit cu ideea...avea pofte...dar inca nu-s semne ca devin tusica') si mi-a venit mie ideea sa o punem de o tarta cu fructe.

Ramo a facut aproape tot, eu am fost cu ingredientele si directivele - am scapat si de vase. :)))))

Ca de obicei, la mine e cam asa, eu fac totul pana se baga in cuptor, dupa mama era cea care prelua controlul, acum Ramo m-a intrebat cand  pregatesc cuptorul ca trebuie sa fie preincalzit.

Eu am avertizat-o ca "de copt, coace bine....atat de bine de arde tot". Nu m-a crezut si dupa 20 de minute sau mai putin deja am fost nevoita sa deschid larg geamul si sa scot tava din cuptor. :))

Nu pun poze dar semi arsa tarta e delicioasa. Stiu si unde am gresit...

Comments

  1. Şi cuptorul meu arde tot! Motiv pentru care eu îl preîncălzesc iar atunci cînd pun tava în cuptor îl dau imediat la foc minim şi aşa reuşesc să nu ard prăji. Deşi, cîteodată, cînd se umflă prea tare şi mai dă pe lîngă tavă aluatul, mi se pare delicioasă partea aia arsă şi crocantă scursă pe lîngă! :)

    ReplyDelete
  2. Mama m-a invatat sa pun o tava jos dar mereu uit. Oricum incer sa fac si eu la fel sa-l dau pe minim dar cred ca nu sunt atenta doar.

    ReplyDelete

Post a Comment