Over and out...

...finally...de azi a venit vacanta cu trenu' din Franta, timp de 2 saptamani nu vreau decat sa ma odihnesc la soare sau umbra, sa ma balacesc in mare sau piscina, sa beau sangria (papacito por favor sa-mi aduci cand revi acasa) sa ma distrez si sa fac 1001 de poze si sa ma bucur la maxim ca deeeeh dupa iarasi work.

În sfarsit scap de tantari, poate dau si acolo de uni mai mari si mai aratosi, scap de trezit la ora 7:20, etc, etc...o sa-mi fie dorrrrrrrrrrrrr (glumesc...nu).

Un timp nu va mai stresez desi daca am timp poate programez cateva cantecele, asa ca sa va fie dor de mine :)).

Intre timp, fetelor va recomand un serial nou - Single Ladies (asa ma regasesc in serialul asta mwuhahaha), despre relatii, moda, sex si iarasi moda, sunt convinsa ca o sa va placa, nu e chiar Sex and The City dar merita sa le dati credit celor trei fete cucuiete Stacey Dash, LisaRaye si Charity Shea, trei prietene...restu' descoperiti singurele.

Vizionare placuta si have fun...promit ca si eu voi face la fel. Vrea careva ceva anume???


p.s. Cu toate pastilele din lume tantarii m-au ciuruit...sa va vad ce va faceti fara mine lighioane ce sunteti. :)). Hariboi nu aduc dar inca mai o punga ce-i drept inceputa...dar nu stiu daca sunt dispusa sa o dau, o putem imparti.

Comments

Post a Comment