Papa bun from Thassos

M-am trezit cu o pofta de mancare de n-a vazut Sudul, ma mir si eu ca de obicei un pahar de cola sau apa e suficient pentru juma' de zi, apoi inca unul si gata a trecut ziua.
Pana mi se pregateste micul dejun (la ora 11) am sa va fac putina pofta cu ce-am papat noi in Thassos. 
A fost primul concediu in care nu am mancat porcarii de la Mac sau KFC (nici n-aveam de unde gasi asa ceva pe insula) si nici nu am facut foamea, deloc. Unii s-au cam ingrasat io ma mentin tot la 51 kg, dar am mancat ca sparta de la chicken, lamb, seafood pana la goat. Ca ne saturam de la aperitiv doar cu paine si tzatziki e partea 2.
De baut nu ne-am bagat la ouzo pentru ca am gasit Sangria de la mama ei de-acasa asa ca ne-am racorit la greu.
Na si acum...pofta buna.

Tavernaki, unde am mancat bunatatiile de mai jos.
Tzatziki, the best.
 
Lamb cu legume (poate ma ajuta careva cu denumirea exacta)Atractia serii, goat - am gustat si eu desi nu ma am cu capritele.

La sfarsit am primit si acest desert, dar nu mai aveam loc si de el.
 Eleni - gazda noastra de la Thassos Pantheon studios apartaments, ne-a recomandat sa mergem in Theologos (un satuc aflat la 10 km de Potos) sa mancam cea mai buna mancare traditionala in taverna lui Costas. In ultima seara am ajuns si la Costas care era un fel de Sadaam (mustata) si de-abia ne-am mai ridicat de-acolo...unul dintre baieti a comandat goat  si ne-a cam pus capac la toti cele 450gr. Asa ca must go.

Comments

Post a Comment