Epilat sau neepilat?

Aceasta este intrebarea :)).

Vorbeam zilele astea cu un prieten (not gay) care de ceva vreme practica sportul acesta si ma intreba pe mine ce folosesc: ceara, aparatul sau lama. Ce prefer eu?!? Asta vrei tu sa dezbatem noi??? Hmm, ok de ce nu, dar l-am avertizat ca-l pun pe blog - fara nume momentan.

Cand l-am auzit, dupa ce am ezitat 2 minute bune, m-am uitat in stanga/dreapta (nici o camera ascunsa) l-am intrebat daca intre timp si-a schimbat orientarea pentru ca inainte nu punea pret pe asa ceva. Nu ma intelegeti gresit prefer bishonii (catelus mic si flocos, alb ca zapada) nu maimutzele cu 2 picioare, dar cand il sti pe om de-o viata cu par in anumite zone si dintr-o data numai ca nu-ti cere numarul cosmeticienei tale iti pui tot felul de intrebari.

No si incepe omu' sa-mi explice, el practica nu stiu ce sport (nu ca mine aruncatu' cu privirea) si da bine sa-ti epilezi piciorusele sa ti se vada misto muschii (imi explica el). Sfatul lui era si o vizita/doua la solar sau plaja sa nu fi prea alb - nu da bine. Din toamna ma intorc la sala si se stie primul lucru pe care-l fac dupa ce intru. Atentie!!! :))
No si daca tot faci ditamai efortul cu piciorusele hai si pe piept, brate, axile, why not si ... daaaaaaaa si zona aceea (aici zic si eu ca da trebuie). Hellooouuuuuuuu - inca mai sunt unii care considera ca nu trebuie, ba trebuie sau nu?

Stau si ma gandesc, parca nu suna asa rau dar totusi prefer sa am altfel de discutii cu el, ce-a mai facut Barca sau Realu', ce Sistem de Operare s-a mai inventat, nu ce folosesc eu azi maine vorbim despre farduri, pentru asta le am pe fete. 
Inca incerc sa-l conving sa-mi trimita o poza cu el - bebelus (stiti unde bat).

Deci domni si doamne, nu va rusinati si ziceti - epi sau ba??? 
La mine merge si varianta cu anonimu' doar ca Histats.com  imi zice cam tot si cica ma stiu si cu IP'urile :)). 

P.S. Poate are careva si alte idei sa ni le zica si noua...aaaaaa daca tot suntem la capitolul asta, in zona intima io zic ca e frumos sa se aibe grija cu podoaba. Zic si eu.

Comments

Post a Comment