Si iar am zis NU

Doamneeeeeeeeee ce-i cu mine, ce parte din "tu cand intri in randul lumii?!?" nu pricep???

Nu stiu dar incep sa cred ca am o problema. Clar n-a fost cea mai potrivita cerere si clar nu ne prea potrivim, dar de ce sa zic NU. Ce ma durea tastatura daca scriam "poate".

Deci se iau 2 persoane: El si Ea, se cunosc oamenii acum 1 an si cateva luni, iubire mare dar scurta, Ea pleaca la treaba ei, El la fel. Isi vorbesc atat de rar de la un moment dat isi uita unul de celalalt. Ea incearca sa-si refaca viata, de El uita complet. Si exact dupa 1 an si cateva luni se apuca El sa-i declare dragostea si sa-i faca update - planuri marete, late si crete. Si apoi o da pe spate pe Ea cu declaratia - "vrei sa fi sotia mea si numai a mea???".
Vine si raspunsul, chiar si explicatia, cu argumente si tot tacamul si de atunci Ea nu mai da de El...bine nici nu s-a schinuit intr-un fel sau altul. Dar totusi:
1. Cum iti permiti sa ma ceri pe chat??? Numarul meu de telefon nu-l mai ai??? (io recunosc dupa 1 an si cateva luni, nu-l mai am).
2. Ce parte din comunicarea intre noi 2 e la pamant nu pricepi??? 
3. Ce daca esti frumos si frangi inima oricui, ce eu nu-s frumoasa??? (uite ca nu m-ai uitat desi a trecut 1 an si cateva luni). 
4. Ce parte din "ai ochii verzi" niciodata sa nu-i crezi - aberez acum putin.
5. Nu te prosti cu lucruri serioase ca cine stie ce patesti. Si fraza care-mi place cel mai tare - hai sa ramanem amici.

Da-mi totusi un semn de viata ca sa stiu ca esti in viata. :)) Raspunsul ramane acelasi.

Comments

  1. WOW!! o cerere de casatorie pe chat??!! esti sigura ca vorbea serios??? da, chestia cu amicitia ma da si pe mine peste cap cateodata. mai ales cand fosta prietena ramane cea mai buna prietena a lui! sa vezi atunci distractie!

    ReplyDelete
  2. :)))Da vorbea serios, eu sunt cea care am luat totul in gluma bine aici am zis pe scurt cum au decurs lucrurile. Maiiii amicitie clar intre doi fosti nu o sa existe si cred ca toata lumea stie asta clar.

    ReplyDelete

Post a Comment