Sufera baba la frumusete...

...si inca cum.

Intrebata ce-mi doresc sa primesc de la sister cadoooo si auzind de crema asta facatoare de minuni (bullshit) am zis tare si raspicat - Crema anti-celulita - dar te rog sa fie aia pe care scrie - frio (rece) o gasesti in Mercadona !!!
Si frio a fost, am primit nu una ci doua si poate cu putin noroc vine si nr.3. Si daca tot m-am holbat in concediu si zilele astea la strand la celulita altora am zis preventiv sa iau atitudine ca nu da bine. Serios acum la Strand la noi in SB o singura fatuca am vazut fara si aia aveam pana in 15 ani, totusi am vazut fete si mai tinere 'aiiii mama lor. Cei drept cam toate exemplarele vazute de mine, vazut-am multe, indiferent cat de slabe sunt au un gram de celulita (exceptia moi :)) la kg mele + piele si os ce sa mai si fie - mdaaa modesta modestelor).

Ziua 1. Noooo  scot crema cremelor - subliniez scrie pe ea frio (rece) - si dai cu masaj pe tentativa mea de burtica. Continuu cu celelalte parti, bag si masaj (mai light ca deja incepeam sa ma invinetesc) termin cu masajul si ma pun frumos in pat la un film. Si-ncepe distractia, ma ia un frig, dar unu de-ala de zici ca esti inchis in frigider (senzatie misto cand te topesti si te duci sa iei ceva din frigi si ramai pret de cateva minute cu usa frigiderului deschisa - de vis) noooo pe mine m-a luat un frig de am inceput sa car haine/patura/pilote pe mine si nimic. O juma de ora m-a tinut chinul.

Ziua 2. Acelasi procedeu, cremuiala, masaj si relax - o ora mi-am blestemat alegerea, sa mor nu alta de frig. Aveam senzatia aia de frisoane cand te ia cu frig de indiferent cate ai pe tine nu e suficient, de-ti tremura carnea pe oase. O ora lunga lunga rau.

Ziua 3. Ar fi azi vineri, dar cred ca o sar pe motiv de it's Friday, it's Oldies (dansuiala) dar totusi nu renunt eu asa usor.

Stau si ma gandesc putin ca acum e bine si suportabil pe motiv de super canicula, noaptea daca inchid fereastra as muri de cald, asa ca am dublu avantaj cu cremutza mea, dar iarna ce fac...hmmm daca imi amintesc bine exista si varianta 2, dar nu stiu exact aia cum era. 
Sisssssss ce zici nu primesc cadoooo NR. 01???
P.S.  Totusi am sa ma tin de cremuit daca tot am inceput si o sa vad eu rezultatul dupa.

Comments

  1. n-are si o varianta "hot"?? :P

    ReplyDelete
  2. Ba da, cred totusi ca nr.01 e HOT...dar daca e la fel ca FRIO, atunci arde rau :d.

    ReplyDelete

Post a Comment