Review - Schauma Nature Moments cu și despre Coconut Water șampon și balsam

Creează-ți momente în familie

BUZZstore în colaborare cu Schwarzkopf România mi-au oferit posibilitatea să testez noile produse Schauma Nature Moments Coconut Water. Nu suntem la prima colaborare, anul trecut (când nu eram așa activă pe blog am testat Schauma Nature Moments Lavander) care chiar a dat rezultate bune.

Doresc să mai menționez pe scurt că din prea multă curiozitate m-am înscris să fiu buzzer și din când în când mi se oferă posibilitatea să testez unele produse, iar apoi îmi spun părerea, nu sunt plătită, așa că - pe cuvânt de cercetaș - părerea mea e cât se poate de sinceră.
Coletul a ajuns direct la birou, am pus pe pauză activitatea zilnică și mi-am băgat năsucul în cutie:




Pentru că vara își intra ușor-ușor în drepturi, gata cu plete, cocuri și căciulițe, e momentul ca pletele noastre să se bucure de soare și adierea vântului. După atâta ger e momentul să ne hidratăm podoaba capilară de la rădăcină la vârfuri.

Brand-ul Schwarzkopf de care sigur ați auzit, are o experiență de peste 120 de ani în înfrumusețarea și îngrijirea părului, producătorii inspirați din natură ne oferă remediul pentru părul foarte uscat și deteriorat – șamponul/balsamul cu apă de nucă de cocos din Indonezia și floare de lotus, produse ce fac parte din gama Nature Moments. 

Formula regeneratoare hidratează instant părul, oferindu-i finețe și suplete. Pentru un plus de hidratare, am folosit șamponul împreună cu balsamul de păr din aceași gama.
Dacă nu știați - apa de nucă de cocos este rețeta tropicală a hidratării, fiind renumită pentru textura sa răcoritoare și proprietățile sale de catifelare, iar floarea de lotus este recunoscută drept unul din secretele esențiale ale frumusețoi asiatice.


De Crăciun Schauma mi-a făcut cadou Honey Elixir & Barbary Fig Oil șampon și balsam


Deși prin octombrie 2017 mi-am tăiat drastic codița - adică peste 20 cm - obsesia pentru un păr sănătos, hidratat, strălucitor și mătăsos a rămas la ordinea zilei. Prefer produsele cu ingrediente cât mai naturale, de la bunica am învățat asta, așa că n-am avut deloc emoții să mă las pe mâna celor de la Schauma pentru un Nature Moments... Un alt factor care deteriorează părul este placa/peria electrică, dacă nu știați apa foarte fierbinte are un rol negativ, iar eu am prostul obicei să fac dușuri sau băi cam fierbinți, indiferent de anotimp.

Astfel, chiar dacă avem grija să ne hidratăm și ne ferim de factorii externi - prea puțin consider eu - remediul oferit de Schauma este de apreciat. După primele utilizări părul are strălucire, e neted, se așează foarte bine, așa că pot zice pas din când în când periei electrice.

Până și Alfie le-a îndrăgit, dar îl ținem departe de ele, sunt doar pentru mine:



Tu cum îți hidratezi părul?!?

Așa că dacă vă doriți un păr hidratat, plin de strălucire, puternic și frumos, la care se mai adaugă faptul că:
  • nu conține siliconi sau coloranți artificiali
  • conține esențe 100% din origini naturale
  • certificat dermatologic
știți ce trebuie să faceți.


Enjoy the nature!!!



#buzzschauma #naturemoments

Comments

  1. BUZZschauma BUZZstore mi-au oferit posibilitatea să testez noile produse Schauma Nature Moments Coconut Water. Sunt foarte incantata in primul rand de hidratarea parului,de catifelare,se piaptana usor,este fin la atingere,aroma este imbietoare si foarte placuta! Recomand acest sampon si balsam sunt foarte bune! FB Rafay Violeta Daniela

    ReplyDelete
  2. https://www.facebook.com/danielavioleta.rafay/posts/1590819851043688

    ReplyDelete

Post a Comment