Cancan de Sibiu

Pana acum cateva saptamani imi facusem un obicei ca in timp ce savuram cafeluta sa citesc presa online ( la birou), acum daca pentru unii e criza la mine e criza de timp.....si ca sa nu ma plictisesc la sfarsit citeam si Cancan-ul - www.cancan.ro.

Ca ma mai prindea the big boss citind la mondenitati nu-i bai ca incepea el sa ni le spuna pe cele din vechiul nostru Sibiu - din Dorobantiul de Sibiu (piata mica).

Acum e criza de timp, implicit si de mondenitatile sibiene de la prima ora....noroc ca am colegi care nu uita de cafeluta mea de dimi' asta cand vreau ca-s si mofturoasa, ce sa le fac ei m-au rasfatat.

Si ca sa ma pun la zi cu stirile, adun gasca si mergem pe la terase. Si uite asa aflu ca X e cu Y, ca ala s-a certat cu aia pentru nu stiu cine, etc. Dar ce m-a lasat masca a fost ultima patanie a unei amice. Se duce fata ca tot tineretu' in club - ala cu fitzosi -  cum ii place ei sa-i zica, se pune la masa fitzosului ala care are 1000 de cluburi, baruri si taverne, pub-uri si x-uri etc, neinteresant ca-l cunostea din copilarie, camarazi de jocuri din plastelina si dupa 10 min de filare apare o donsoara care-i zice: "Tu sti cine-i asta si cine-i fosta lui prietena????? Ce cauti la masa lui tu????"

Fata mea care n-avea nici o legatura cu domnul X, ramane masca si clarifica cu donsoara nu de alta dar o cunostea pe fosta si ba mai mult nu stia ca intre timp dupa 100 de ani de relatie s-au despartit cei doi. Se lasa cu miii de scuze si alte rugaminti si ajungem la concluzie. Fetelor nu paruiti actualele din cauza fostelor....are vre-un rost si daca paruiti pe cine nu trebuie???? Si e frumos asa????

Comments