Mi s-a intamplat si mie....

Am inceput mai repede cu o saptamana concediul, am profitat ca afara era un cer senin si un soare care era chiar calduros si nu cu coltisori si am pornit la drum. Ca traseu ne-am ales Sibiu - Transfagarasan - Lacul Vidraru - Cetatea Poienari - Curtea de Arges - Rm.Valcea- Sibiu.

N-am cuvinte sa spun ce frumoasa a fost mini-calatoria noastra, o priveliste si atatea peisaje fotografiate in minte am acum, foarte frumos. Am sa revin cu poze, dar acum vreau sa va spun de "intalnirea de gradul 3".....hehehehe cine ma cunoaste stie ce copil rau sunt.

Cum coboram noi frumos spre Lacul Vidraru pe drum dam de dl.Magar - pac deschid geamul si poza :

Nu eram pe faza si era cat pe ce sa ratez magarusul, dar a fost simpatic, n-a zambit dar a ramas nemiscat pentru o poza.

Mergem  mai departe si dintr-o data dam de d-na Urs cu puiutul, pac poza:

Acum sa fim seriosi nu zilnic ti-e dat sa dai pe marginea drumului de un urs sau doi (cazul de fata).....instinct de copil rasfatat (io) sa deschid repede geamul sa fac poza, in timp ce soferul se chinuia sa-l inchida, eu nu m-am lasat.....am fost la 2 pasi distanta de ursuletii din poze si pentru nici o secunda nu m-am gandit ca ursoaiaca putea ataca sau sa reactioneze cumva.....o clipa cat am fost paralel cu ea m-am uitat, i-am facut poza si am ramas surprinsa ca statea asa linistita....

Cert e ca dupa am realizat ce prostie am facut, am fost la 2 pasi de ea, putea sa se sfarseasca urat calatoria noastra si asta din inconstienta mea, dar n-a fost asa multumim lui Doamne Doamne :).

Asa ca va recomand o plimbare prin munti, dar aveti grija la orice pas se poate intampla ceva.....stau si ma gandesc noi ne-am intalnit cu ursoaica si puiutul dar am fost norocosi ca eram in masina, dar zecile de oameni care se aflau la nici 100-200m la gratar cum ar fi reactionat daca atrasi de mirosul gratarului ar fi aparut si ei - micutii din imagine - cam nepoftiti la masa.....frumoasa poza ar fi iesit....

Comments